"Wine… the intellectual part of the meal."
Alexandre Dumas
1
2
3

Wijnkaartadvies

SBwines denkt ook mee met de restaurateur en geeft graag een heldere blik op de wijnkaart.

SB Wines001

Het samenstellen en beoordelen van een wijnkaart is een niet te onderschatten vaardigheid waarbij wij graag en efficiënt met u meedenken. Wij hebben hier inmiddels een ruime ervaring in opgebouwd. Bij het opstellen van een wijnkaart zijn er vele vragen zoals hoe groot moet de kaart zijn, welke wijnlanden, waar koop je in en hoe presenteer je de wijnen aan de gast. Belangrijk is dat de wijnkaart past bij het soort restaurant en de gast van het restaurant.

Vaak is er met kleine aanpassingen een groter rendement mogelijk. Aangezien SBwines werkt met veelal exclusieve kleine wijnhuizen is er bovendien nauwelijks kans op concurrentie binnen uw regio. Maar ook voor advies over een goede huiswijn kunt u bij ons terecht.

SBwines geeft ook wijntraining aan horecapersoneel. Als het personeel de gast goed kan adviseren en leuk over een wijn kan vertellen, stimuleert dit de wijnverkoop.

Wilt u ook een frisse blik, een gezonde marge en een passend advies?

Maak vrijblijvend een afspraak en wellicht zien wij u binnenkort.

Meer informatie, proeven of een prijsopgave?